Log in

Sharif University of
Technology ASSOCIATION


بازخوانی چهار تجربه از شبکه‌سازی بین ایرانیان متخصص و دانشگاهی [in Clubhouse]

  • September 24, 2021
  • 12:00
  • Online - Clubhouse

Registration


Registration is closed

«بازخوانی چهار تجربه از شبکه‌سازی بین ایرانیان متخصص و دانشگاهی»


زمان برنامه:‌ جمعه 24 سپتامبر
9:00am PST, 12:00pm EST, 6:00pm CET, 7:30pm IRST


سخنرانان

دکتر سپیده مه‌آبادی

پژوهشگر ارشد مایکروسافت، آمریکا

تجربه‌ی
Winter Seminar Series, Department of Computer Engineering, SUT 


دکتر هیربد آسا
استاد فایننس مدرسه بازرگانی کنت، انگلستان
تجربه‌ی

   Financial and Actuarial Mathematics FINACT-Iran

دکتر صالح فرازی

استاد مدعو دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه صنعتی شریف

تجربه‌ی
 
Iranian Academy of Management and Economics in Europe (IAME)


لیلی بوذری

دانشجوی دکترای نوروبیولوژی، دانشگاه اوکلاهما، آمریکا

تجربه‌ی
 
Iranian Neuroscientists Community (IRNSC)


این برنامه در پلتفرم کلاب‌هاوس برگزار می‌شود.


لینک ثبت‌نام: http://suta.org/event-4493986

لینک کلاب‌هاوس:‌https://www.clubhouse.com/event/mW0g71ry


© SUTA 2021. All Rights Reserved.
Powered by Wild Apricot Membership Software